fbpx

Kleine Grote Mensen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je bent nog op tijd: t/m 30 september profiteer je nog van de Early Bird prijs van €197,- ipv €319,-.
Meld je direct aan
!

Bewust ouderschap

Bewust ouderschap: het exclusieve coachingstraject

In 8 weken in een kleine groep met persoonlijke aandacht. Weer gezelligheid en ontspanning in huis.

Bewust ouderschap

Je wilt het fijn hebben met je kind, genieten van de tijd samen, maar hoe je je best ook doet…voor je gevoel is er altijd wel wat. Weer een driftbui, weer geruzie tussen broer en zus of je kind die “nee” zegt op alles wat je vraagt. Je probeert het liefdevol aan te pakken, het gedrag te negeren of je dreigt uit pure wanhoop dat je kind niet op de iPad mag. Dit helpt misschien voor even, maar de volgende dag is het weer hetzelfde verhaal. Het put je uit, het maakt je onzeker en je voelt jezelf eigenlijk helemaal geen leuke ouder zo. Waarom gaat het bij jou zo moeizaam, terwijl het bij anderen zo makkelijk lijkt te gaan? Je wilt zo graag opvoeden op een manier die wél werkt. Niet alleen vandaag, maar voor de lange termijn.

60000 +
fans op instagram
0 +
ouders begeleid
0 +
jaar ervaring als coach
0
keer beluisterd op Spotify
0
Beoordeeld met een 8.7

Bekend van:

Logo RTL Nieuws
AD-Logo-1

Verlang jij naar

Moederschap tijdens woedeaanval kind
Herken je dit…

Een relaxte sfeer in huis waarbij de dagelijkse routines (zoals aankleden, avondeten en het bedritueel) weer plezierig zijn in plaats van een strijd

Een liefdevolle omgang met je kind, zonder te hoeven dreigen of straffen om je kind te laten luisteren

Een manier van opvoeden die jou energie oplevert in plaats van energie kost

Een positieve en effectieve methode om met de dagelijkse uitdagingen om te gaan

Inzichten en oplossingen die verder gaan dan ‘pleisters plakken’?

Meld je dan nu aan voor mijn cursus Bewust Ouderschap, mijn meest complete opvoedprogramma tot nu toe.

In 8 weken neem ik je mee aan de hand naar meer bewustwording, zodat je de waardevolle band met jezelf en je kind versterkt!

Ik ben tijdens deze 8 weken beschikbaar voor jou, voor jouw persoonlijke vragen, om situaties voor te leggen & jou echt verder te helpen. Dat maakt dit traject uniek!

'Ik ben laaiend enthousiast over jouw masterclasses. De inzichten en zoveel fijne handvatten. Ik voel me er een betere moeder door, dank je wel!'

Bewust ouderschap: dé oplossing voor de dagelijkse struggles met je kind

Alles over de cursus

Boosheid, huilen, niet luisteren of onenigheid tussen broer en zus. Als je voor de zoveelste keer strijd hebt met je kind is het lastig om geduldig te blijven en je kind te blijven zien voor wie hij echt is. Maar dat je kind moeilijk doet, betekent niet dat hij moeilijk is. Het is dan ook niet voor niets dat we in mijn nieuwste cursus verder kijken dan het gedrag van jouw kind. Wat zit er eigenlijk achter die driftbui? Wat zit er onder dat opstandige gedrag? Als je dat eenmaal begrijpt kan je aan de slag met een duurzame oplossing en opvoeden met oog voor wat er echt aan de hand is. Het resultaat? De buien duren korter, er is meer begrip en respect, het voelt moeitelozer en je kunt eindelijk weer genieten van het ouderschap.

Ben jij op zoek naar dé antwoorden voor de dagelijkse struggles in huis? Met dit opvoedprogramma geef ik je alles wat je nodig hebt om op een liefdevolle manier op te voeden. Praktische lessen, concrete voorbeelden en inzichten die je in elke situatie kunt toepassen. Na deze cursus weet jij precies wat je kunt doen tijdens de uitdagende momenten met je kind. Van omgaan met heftige emoties tot het stellen van duidelijke grenzen. Met deze cursus heb jij het basispakket in handen voor meer gezelligheid en ontspanning in huis

Dit krijg je:

Exclusief programma met persoonlijke aandacht & tijd voor jouw vragen aan mij

5 modules, met de meest voorkomende opvoeduitdagingen, behandeld in korte video’s van maximaal 10 minuten

3 verdiepende live sessies waarin je al jouw opvoedvragen aan mij kunt stellen t.w.v. € 600,- (doe live mee of volg de cursus op je eigen tempo, je ontvangt van alle sessies een replay)

3 BONUS sessies met 1) expert Eva Bronsveld, bekend van het boek Temperamentvolle Kinderen & 2) expert Daphne Zaalberg van @dekinderdietistdaphne over kritisch eetgedrag& 3) expert Lisa de Bruin, orthopedagoog, IMH specialist en EMDR-therapeut over normaal en afwijkend gedrag bij kinderen, onder invloed van (geboorte)trauma/ingrijpende gebeurtenissen

Toegang tot alle updates van de cursus wanneer er extra video’s of audio’s worden opgenomen n.a.v. veel voorkomende vragen

Waardevol handboek met reflectievragen en verhelderende oefeningen

1 jaar lang toegang tot de leeromgeving en community (ruim de tijd dus om alles te bekijken, toe te passen en te connecten)

Tussentijds kan je al je vragen aan mij stellen in de community of ervaringen uitwisselen met andere ouders

Inclusief app! Zowel jij als je partner kunnen de content dus overal bekijken

20% korting op de gidsen van Kleine Grote Mensen

Je ontvangt GRATIS de vernieuwde emotiekaart t.w.v. €9,95,-

Toegang tot de volledige podcastbibliotheek met besloten podcasts over thema’s zoals grenzen stellen, je eigen triggers en broer- & zusperikelen t.w.v. €45,-

Kortom: 8 weken vol kennis en inspiratie!

Geschikt voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2-10 jaar

Driftbui bij peuter

“The children who need love most will ask for it in the most unloving ways” - Russel Barkely

Moederschap met peuter

Na deze 8 weken

Begrijp je beter wat de behoefte van jouw kind écht is als hij zich misdraagt

Kan je gezonde grenzen stellen waar je kind niet telkens overheen gaat

Durf jij achter jouw “nee” te staan zodat je kind weet waar hij aan toe is

Weet je hoe je jouw kind kunt laten luisteren en meewerken

Weet je wat jij zelf nodig hebt om relaxt en ontspannen te blijven

Is er minder onderlinge strijd tussen broers en zussen en versterk je de onderlinge band

Heb je je eigen emoties beter in de hand waardoor je niet om het minste geringste uit je slof schiet

Heb je alle tools in huis om te kunnen opvoeden op een manier waarbij iedereen zich gehoord en geliefd voelt.

'Er zijn minder driftbuien en we hebben veel meer lol in huis!'

De modules

Module 1

Eerste hulp bij heftige emoties

Module 2

Liefdevol grenzen stellen

Module 3

Van "nee!" naar meewerken

Module 4

Je eigen emoties de baas

Module 5

Een betere band tussen broer en zus

BONUS

Sessies met experts

In de ronde die start op 3 oktober 2023 heb ik speciaal voor jou extra experts aangehaakt die al jouw vragen kunnen beantwoorden. In de cursus krijg je 3 BONUS-sessies van de volgende experts:

Expert Daphne Zaalberg

Daphne Zaalberg van @dekinderdietistdaphne over kritisch eetgedrag

Expert Lisa de Bruin

Orthopedagoog, IMH specialist en EMDR-therapeut over normaal en afwijkend gedrag bij kinderen, onder invloed van (geboorte)trauma / ingrijpende gebeurtenissen

Expert Eva Bronsveld

Bekend van het boek Temperamentvolle Kinderen

'Wat zijn wij ontzettend blij met deze masterclasses! Zoveel meer rust in huis en we hebben ontzettend veel geleerd!'

Opvoedcoach Sophia, gediplomeerd ouder- en kindercoach van Kleine Grote Mensen

Over mij

Als gediplomeerd ouder- en kindercoach geloof ik er heilig in dat het opvoeden van jouw kind altijd samengaat met het opvoeden van jezelf. Daarom help ik je als opvoedcoach met mijn masterclasses, e-books en via Instagram om te reflecteren terwijl je in de belevingswereld van jouw kind duikt.

Aan de hand van herkenbare situaties én met mijn inzichten uit de kinderpsychologie- en wetenschap geef ik antwoord op al jouw dagelijkse opvoedvragen. Over positief opvoeden. Wel of niet straffen en belonen? Hoe help je je kind omgaan met emoties? Hoe ga ik om met de peuterpubertijd? Hoe kan je liefdevol grenzen stellen? Kan je wel wat hulp bij opvoeden gebruiken? Ik geef je praktische tips en tricks, die je vandaag nog kunt kunnen toepassen! Alles zodat jij weer de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.

60000 +
fans op instagram
0 +
ouders begeleid
0 +
jaar ervaring als coach
0
keer beluisterd op Spotify
0
Beoordeeld met een 8.7

Veelgestelde vragen

De cursus is al van start gegaan en de deuren zijn gesloten. Wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende ronde? Laat hier je interesse achter.

Je behoudt één jaar toegang tot de leeromgeving en de community. Ruim de tijd dus om alle video’s te bekijken en er lekker mee aan de slag te gaan.

Dat is volledig aan jou. Als je de cursus wekelijks live meedoet dan kost het je ongeveer 1 á 1,5 uur per week. Je kunt de cursus natuurlijk ook op je eigen tempo volgen en de lessen uitsmeren over een jaar. In de leeromgeving staan losse video’s van maximaal 10 minuten per stuk.

Jazeker. Je kunt je vragen stellen in de community. Je krijgt dan antwoord van mij of van de andere ouders. Ik help je graag.

Yes, dat kan. Met de app van Huddle kan je de video’s waar je maar wilt bekijken en je partner heeft zo ook toegang tot alle lessen.

Ja, je krijgt van alle lessen en live sessies een replay die je nog een jaar lang kunt terugkijken.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je betaalt eenmalig € 319,- inclusief btw. Ik weet zeker dat dit een investering is waar je voor de rest van je leven wat aan hebt als ouder 🙂

Als jij een ouder bent die een liefdevolle relatie wilt opbouwen met je kind en die daarbij ook bereid is om naar zichzelf te kijken dan is deze cursus passend voor jou. Dat jij deze pagina bezoekt zegt eigenlijk al genoeg 🙂

Heb je nog een brandende vraag over de cursus? Stuur me een mail en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug. 

Ben jij er klaar voor om in 8 weken weer gezelligheid en ontspanning in huis te krijgen? Schrijf je in voor Bewust ouderschap: het exclusieve coachingstraject.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Maak nu nog gebruik van de Early Bird prijs:
€ 319,00
Nú voor € 319,00
*Early Bird prijs (geldig t/m 30 sept)
Bewust ouderschap