fbpx

Kleine Grote Mensen

In de Media: hulp bij opvoeden

Opvoeden van een peuter kan een uitdagende taak zijn, maar met hulp en een positieve opvoedingsstijl kan het een stuk gemakkelijker en leuker worden gemaakt. Als opvoedcoach help ik bij het ontwikkelen van een opvoedingsstijl die past bij de specifieke behoeften van de peuter en het gezin. Opvoeden doe je samen. Benieuwd naar hoe ik dit doe? Lees de artikelen waar ik als opvoedcoach ben gevraagd voor advies.

Logo RTL Nieuws
Foto boze moeder

'Wendy's dochter (9) vraagt na elke ruzie of haar moeder nog van haar houdt'

Moeder me-time RTL Nieuws artikel

'Kims kind vraagt altijd aandacht tijdens haar 'me-time': 'Irritant''

Moeder met verdrietige peuter - artikel RTL Nieuws

'Tara's dochter wil niet dat zij een weekendje weggaat: 'Voel me schuldig'

Zoontje blijft liever thuis RTL Nieuws artikel

'Het zoontje van Noa wil niet sporten: 'Hij is liever thuis'

Peuterpubertijd

'Het beste vriendinnetje van mijn dochter (7) wordt gepest'

Peuterpubertijd

'Ik scheld mijn zoontje soms uit'

Boze peuter

'Mijn dochter (6) mag van mij geen gaatjes in haar oren'

Podcast over opvoeden

De podcast in de media

Sophia en Rik over podcast Kleine Grote Mensen Weespernieuws

'Sophia en Rik maken een podcast over het opvoeden van je kinderen en jezelf'

Rik en Sophia van Kleine Grote Mensen bij &C

'Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #12'

En meer...

Sophia, opvoedcoach, gediplomeerd ouder- en kindercoach van Kleine Grote Mensen

Over opvoedcoach Sophia

Als gediplomeerd ouder- en kindercoach geloof ik er heilig in dat het opvoeden van jouw kind altijd samengaat met het opvoeden van jezelf. Daarom help ik jou als opvoedcoach met mijn masterclasses, e-books en via Instagram om te reflecteren terwijl je in de belevingswereld van jouw kind duikt.

Aan de hand van herkenbare situaties én met mijn inzichten uit de kinderpsychologie- en wetenschap geef ik antwoord op al jouw dagelijkse opvoedvragen. Positief opvoeden. Wel of niet straffen en belonen? Hoe help je je kind omgaan met emoties? Hoe kan je liefdevol grenzen stellen? Ik geef je praktische tips en trics, die je vandaag nog kunt kunnen toepassen! Alles zodat jij weer de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.

Wat anderen zeggen

Annemiek

“Verhelderend. Duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden.”

Nadia

“Inzicht gevend, helpend, steunend, waardevol”

Aline

“Geweldig hoeveel rust dit nu al creëert in mij en dus ook bij mijn kinderen”

Jeffrey

“Zinvol”