fbpx

Kleine Grote Mensen

Hi, ik ben opvoedcoach Sophia!

Sophia, opvoedcoach, gediplomeerd ouder- en kindercoach van Kleine Grote Mensen

Als gediplomeerd ouder- en kindercoach geloof ik er heilig in dat het opvoeden van jouw kind altijd samengaat met het opvoeden van jezelf. Daarom help ik jou als opvoedcoach met mijn masterclasses, e-books en via Instagram om te reflecteren terwijl je in de belevingswereld van jouw kind duikt.

Aan de hand van herkenbare situaties én met mijn inzichten uit de kinderpsychologie- en wetenschap geef ik antwoord op al jouw dagelijkse opvoedvragen. Zoals positief opvoeden. Wel of niet straffen en belonen? Hoe help je je kind omgaan met emoties? Hoe kan je liefdevol grenzen stellen? Hoe ga ik om met de peuterpubertijd? Kan je wel wat hulp bij opvoeden gebruiken? Ik geef je praktische tips en tricks, die je vandaag nog kunt kunnen toepassen! Alles zodat jij weer de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.

Podcast over positief opvoeden

Instagram