fbpx

Kleine Grote Mensen

Nu tijdelijk met gratis emotieposterset t.w.v. €9,95

Tablet dé grenzengids - liefdevol begrenzen zonder straffen

Vernieuwd & uitgebreid

Liefdevol grenzen stellen zonder te straffen

Positief opvoeden zonder dreigen, schreeuwen en time-outs

Liefdevol grenzen stellen zonder te straffen

Positief opvoeden zonder dreigen, schreeuwen en time-outs

Tablet dé grenzengids - liefdevol begrenzen zonder straffen

Als ouder wil je altijd het beste voor jouw kind. Je doet wat je kan, met de middelen die je tot je beschikking hebt, maar soms lukt het gewoon even niet.

Het kost je energie en het maakt dat je twijfelt: doe ik het wel goed en waarom reageer ik zo? Wat als je weer kunt opvoeden vanuit rust en vertrouwen?

60000 +
fans op instagram
0 +
ouders begeleid
0 +
jaar ervaring als coach
0
keer beluisterd op Spotify
0
Beoordeeld met een 8.7

Bekend van:

Logo RTL Nieuws
AD-Logo-1

Ken je dat?

Moeder met autoritaire opvoedstijl die grenzen probeert te stellen

Je hebt het al drie keer gevraagd, maar je kind komt totaal niet in actie om z’n schoenen aan te trekken… Je verheft je stem en wordt boos. Waarom wil ‘ie nou niet luisteren? Na veel gedoe krijg je je kind eindelijk zover, maar achteraf voel je je schuldig. Was dit nou de goede aanpak? Kan het ook anders?

Je bent zoekende in het stellen van grenzen. Je wilt graag dat je kind naar je luistert en meewerkt, maar weet niet goed hoe je dat voor elkaar moet krijgen zonder te dreigen of te straffen. Je vraagt je af en toe af of jij iets gemist hebt als het om opvoeden gaat, want het lijkt alsof andere kinderen om je heen wél naar hun ouders luisteren. Wat doe jij fout?

Herken je dit…

Je hoort jezelf te vaak ‘ik tel tot 3…’ roepen. Je wilt niet boos worden, maar je hebt het gevoel dat je kind anders niet naar je luistert.

Je kind blijft bij jou over je grenzen gaan en luistert niet als je ze aangeeft. Je voelt je af en toe machteloos. Wat moet je nou doen zodat je kind wel luistert?

Je merkt dat een groot deel van jouw energie op gaat aan de strijd thuis, terwijl je zo je best doet om het gezellig te hebben met je gezin.

Stel dat je:

Jouw ‘nee’ ook echt een ‘nee’ is. Je hoeft niet te dreigen of je kind om te kopen met een snoepje of iPad-tijd. Jij staat stevig in je schoenen en jouw kind kent – en respecteert – de grenzen die je stelt.

Jij een team bent met je kind: jullie begrijpen elkaar en jij kunt eindelijk de leuke ouder zijn die zo graag wilt.

Jouw kind naar je luistert zónder straffen, dreigen en time-outs. Niet meer je stem moeten verheffen, maar gezellig samen aan tafel en de deur uit zonder eindeloos gedoe.

Geen ‘doe ik het wel goed?’-twijfels meer in je hoofd: jij weet hoe je zelfverzekerd met de lastige buien en weerstand van je kind om moet gaan. Je hebt houvast en rust in je hoofd.

Vader met autoritaire opvoedstijl die grenzen stelt
Tablet dé grenzengids - liefdevol begrenzen zonder straffen

Na het lezen van de grenzengids:

Weet jij waarom je kind nu nog niet luistert (en wat er voor nodig is om dat wel voor elkaar te krijgen).

Ken je de 5 opmerkingen die je als ouder beter niet kunt maken tegen je kind als je een grens wilt stellen.

Heb je meer dan 80 pagina’s bomvol praktische tips en adviezen om meteen toe te passen voor minder strijd in huis. Met herkenbare voorbeelden uit het echte opvoed-leven.

Voel je een enorme bak opluchting omdat je ein-de-lijk beter snapt hoe je met dwars en lastig gedrag van je kind omgaat.

En het belangrijkste: je voelt vertrouwen in jezelf en je eigen aanpak. Jij kunt bewust grenzen stellen en staat sterk in je schoenen.

Deze gids is een houvast voor iedere ouder die bewust wil opvoeden en grenzen wil stellen zónder boos te worden! Jij benadert je kind positief en bent echt een team!

De Grenzengids is door meer dan 1.800 ouders gekocht!

Nu voor € 24,95

Incl. BTW

‘Kids who need love the most will ask for it in the most unloving ways’​

Wat andere ouders zeggen:

Annemiek

“Verhelderend. Duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden.”

Nadia

“Inzicht gevend, helpend, steunend, waardevol”

Aline

“Geweldig hoeveel rust dit nu al creëert in mij en dus ook bij mijn kinderen”

Jeffrey

“Zinvol”

Ik ben Sophia,

Als gediplomeerd ouder- en kindercoach geloof ik er heilig in dat het opvoeden van jouw kind altijd samengaat met het opvoeden van jezelf. Daarom help ik jou met mijn masterclasses, e-books en via Instagram om te reflecteren terwijl je in de belevingswereld van jouw kind duikt.

Aan de hand van herkenbare situaties én met mijn inzichten uit de kinderpsychologie- en wetenschap geef ik antwoord op al jouw dagelijkse opvoedvragen. Wel of niet straffen en belonen? Hoe help je je kind omgaan met emoties? Hoe kan je liefdevol grenzen stellen? Ik geef je praktische tips en trics, die je vandaag nog kunt kunnen toepassen! Alles zodat jij weer de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.

60000 +
fans op instagram
0 +
ouders begeleid
0 +
jaar ervaring als coach
0
keer beluisterd op Spotify
0
Beoordeeld met een 8.7
Sophia, opvoedcoach, gediplomeerd ouder- en kindercoach van Kleine Grote Mensen

Bekend van:

Logo RTL Nieuws
AD-Logo-1
0 +
ouders zijn al met de Grenzengids aan de slag gegaan
Blije dochter en moeder waarbij moeder een positieve opvoedstijl hanteert

Veelgestelde vragen

Voor ouders van jonge kinderen (1-6 jaar)
Je ontvangt na bestelling direct per mail de link naar de e-gids in pdf.
Het kan zeker nuttig zijn, als je het gevoel hebt dat je de basis nog onvoldoende hebt m.b.t. emotieregulatie. Als je kind nog dagelijks driftbuien heeft (6+ jaar) zou ik de hulp inroepen van een professional, dan kan er meer aan de hand zijn.
De e-gids is praktisch ingestoken en bedoeld als hulpmiddel voor de dagelijkse situaties met jouw jonge kinderen. Als er meer speelt (ontwikkeling, trauma, situationeel) zou ik altijd een professional inschakelen.

Anderen over de Grenzengids:

“Leest gemakkelijk weg, handige bruikbare tips die je meteen kan gebruiken. Herkenbare situaties en punten komen aan bod waar je gelijk iets mee kan doen.”

“Fijne gids, makkelijk leesbaar en gelijk uitvoerbaar met herkenbare situaties. Je kan met de tips gelijk aan de slag met situaties waarin je met je kind terecht komt.”

Deze gids is een houvast voor iedere ouder die bewust wil opvoeden en grenzen wil stellen zónder boos te worden! Jij benadert je kind positief en bent echt een team!

Nu voor € 24,95

Incl. BTW

Tablet dé grenzengids - liefdevol begrenzen zonder straffen