fbpx

Kleine Grote Mensen

Nu tijdelijk met gratis emotiekaart & thermometer t.w.v. €6,95

De broertjes- en zusjesgids: van ruzie naar rust in huis

Verminder onderlinge strijd & versterk de band tussen jouw kinderen.

Verminder onderlinge strijd & versterk de band tussen jouw kinderen.

De broertjes- en zusjesgids: van ruzie naar rust in huis

Soms is het om gek van te worden. Je voelt je eerder politieagent dan moeder. Even rustig een wasje vouwen of een boek lezen is er niet bij. Continu zitten je kinderen elkaar in de haren. Je moet getreiter sussen, klappen opvangen, corrigeren en je kinderen uit elkaar houden. Niets is zo vermoeiend als kinderen die ruziemaken.


Je hebt het gevoel dat je jezelf al ontelbare keren hebt herhaald: ‘stop met ruziemaken’ en ‘wees nou aardig voor je broer of zus.’ Maar je kinderen lijken doof voor je woorden. Zelfs als ze even leuk met elkaar spelen, is het na 10 minuten alweer gedoe. ‘Hij pakt mijn bal af!’ of ‘Zij noemt me stom!’ Ze kunnen niet mét en niet zonder elkaar…

Nú tijdelijk met emotiekaart & thermometer t.w.v. €6,95​

60000 +
fans op instagram
0 +
ouders begeleid
0 +
jaar ervaring als coach
0
keer beluisterd op Spotify
0
Beoordeeld met een 8.7

Bekend van:

Logo RTL Nieuws
AD-Logo-1

Herken je dit?

Spelende kinderen - Geduld verliezen bij je kind
Herken je dit…

Je hoort jezelf te vaak zeggen, ‘Als jullie nu niet ophouden, dan..." en ‘Stop nou eens met dat geruzie, of anders…’ Je wilt helemaal niet dreigen of straffen, maar je hebt het gevoel dat je kinderen anders niet stoppen.

Je bent continu bezig alles onder jouw kinderen ‘eerlijk te verdelen’ om drama te voorkomen. Zodra er één kind minder krijgt dan het andere, barst de bom en begint het geruzie.

Je merkt dat een groot deel van jouw energie op gaat aan het sussen van ruzie en strijd, terwijl je zo je best doet om het gezellig te hebben met elkaar.

Je voelt je uitgeput en vraagt je af of je kinderen ooit nog met elkaar gaan opschieten. Het idyllische beeld van een leuke relatie tussen jouw kinderen blijkt in de praktijk heel anders dan je had gedacht.

Het is om gek van te worden dat jouw kinderen elkaar steeds in de haren vliegen. Maar er is ook goed nieuws. Want jij hebt zelf invloed op de relatie tussen jouw kinderen! Wij als ouders kunnen de band tussen kinderen slechter maken, maar ook verbeteren.

Stel dat:

Er eindelijk harmonie is in huis in plaats van onderling gedoe.

Je geen politieagentje meer hoeft te spelen, maar gewoon de liefdevolle ouder mag zijn. En kan genieten van de tijd met elkaar.

Je geen twijfels meer hebt over je aanpak, maar weet dat je de juiste dingen doet die werken naar een betere relatie tussen jouw kinderen…

Broertjes en zusjes

Na het lezen van de Broertjes- & Zusjesgids:

Weet jij wat ten grondslag ligt aan de strijd tussen jouw kinderen. Ook begrijp jij welke rol jij als ouder hierin speelt en hoe jij de dynamiek thuis kunt veranderen.

Heb jij praktische tools om in ‘the heat of the moment’ een ruzie op te lossen. Maar weet je ook hoe je ruzie in de toekomst vaker voorkomt.

Weet je welke 7 dingen je praktisch kunt doen die bijdragen aan minder strijd en een betere band.

En het belangrijkste: je voelt vertrouwen in jezelf en je eigen aanpak. Je weet dat je het juiste doet en werkt aan een betere band.

‘Een e-gids met 65 pagina’s bomvol praktische tips en adviezen om meteen toe te passen voor minder strijd tussen je kinderen. Met herkenbare voorbeelden uit het échte opvoedleven. Eindelijk weer rust en gezelligheid in huis!’

De Broertjes- & Zusjesgids is door meer dan 800 ouders gekocht!

Nu voor € 24,95

Incl. BTW

Wat andere ouders zeggen:

Annemiek

“Verhelderend. Duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden.”

Nadia

“Inzicht gevend, helpend, steunend, waardevol”

Aline

“Geweldig hoeveel rust dit nu al creëert in mij en dus ook bij mijn kinderen”

Jeffrey

“Zinvol”

‘Kids who need love the most will ask for it in the most unloving ways’​

Ik ben Sophia,

Als gediplomeerd ouder- en kindercoach geloof ik er heilig in dat het opvoeden van jouw kind altijd samengaat met het opvoeden van jezelf. Daarom help ik jou met mijn masterclasses, e-books en via Instagram om te reflecteren terwijl je in de belevingswereld van jouw kind duikt.

Aan de hand van herkenbare situaties én met mijn inzichten uit de kinderpsychologie- en wetenschap geef ik antwoord op al jouw dagelijkse opvoedvragen. Wel of niet straffen en belonen? Hoe help je je kind omgaan met emoties? Hoe kan je liefdevol grenzen stellen? Ik geef je praktische tips en trics, die je vandaag nog kunt kunnen toepassen! Alles zodat jij weer de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.

60000 +
fans op instagram
0 +
ouders begeleid
0 +
jaar ervaring als coach
0
keer beluisterd op Spotify
0
Beoordeeld met een 8.7
Sophia, opvoedcoach, gediplomeerd ouder- en kindercoach van Kleine Grote Mensen

Bekend van:

Logo RTL Nieuws
AD-Logo-1
0 +
ouders zijn al met de Broertjes- & Zusjesgids aan de slag gegaan
ruzie tussen broertjes en zusjes

Veelgestelde vragen

Voor ouders van jonge kinderen (1-6 jaar)
Je ontvangt na bestelling direct per mail de link naar de e-gids in pdf.
Het kan zeker nuttig zijn, als je het gevoel hebt dat je de basis nog onvoldoende hebt m.b.t. emotieregulatie. Als je kind nog dagelijks driftbuien heeft (6+ jaar) zou ik de hulp inroepen van een professional, dan kan er meer aan de hand zijn.
De e-gids is praktisch ingestoken en bedoeld als hulpmiddel voor de dagelijkse situaties met jouw jonge kinderen. Als er meer speelt (ontwikkeling, trauma, situationeel) zou ik altijd een professional inschakelen.

Een e-gids vol praktische tips. Verminder onderlinge strijd & versterk de band tussen jouw kinderen.​

Nu voor € 24,95

Incl. BTW