fbpx

Kleine Grote Mensen

Sophia, opvoedcoach, gediplomeerd ouder- en kindercoach van Kleine Grote Mensen

Voor organisaties bied ik ook lezingen en webinars aan

Wil je de ouders binnen jouw kinderopvangorganisatie of school inspireren? Dit kan zowel online als live. Hieronder vind je het overzicht.

Over de lezingen & webinars

Van driftbui tot woedeaanval

Deze masterclass is geschikt voor ouders & verzorgers met kinderen van 1-7 jaar, behandelt driftbuien & oplopende emoties. Na deze masterclass kunnen ouders hun kinderen beter begrijpen, leren ze hoe ze met driftbuien om moeten gaan & hoe ze het beste kunnen handelen.

Duur: 1-1,5 uur

Liefdevolle grenzen stellen zonder straffen & strijd

Deze masterclass is geschikt voor ouders & verzorgers met kinderen van 1-7 jaar. Na deze Masterclass leren ouders HOE ze een grens moet stellen, beschikken ze over tools om NEE te zeggen, kunnen zee omgaan met weerstand bij kinderen en is grenzen stellen geen constante strijd.

Duur: 1-1,5 uur

De peuterpuberteit: overwin de peuterfase

Deze masterclass is geschikt voor ouders & verzorgers, en/of PM’ers, om meer over de peuterpuberteit te leren. Ik deel de 10 geheimen over peuters, hoe je het beste samen kan werken met ze & hoe je omgaat met dwars gedrag & heftige buien. Voor kinderen in de leeftijd 1-5 jaar.

Duur: 1-1,5 uur

Wil je een lezing of webinar op maat?
Ik denk graag met je mee!

Petra (Home-start)

“Sophia heeft een webinar over emoties gegeven aan de vrijwilligers die ouders begeleiden.. Het was heel waardevol, omdat je weer even terugkwam naar wat de essentie is in de behoefte van een kind. Hoe en wanneer voelt een kind zich gezien en gehoord. Boosheid mag er zijn en is een emotie om mee om te leren gaan, niet om ver weg te stoppen.

Onze vrijwilligers kregen handige tips die ze weer met ouders kunnen delen. De ouders waren na afloop heel blij dat ze hadden meegedaan en vroegen alweer naar de volgende webinar van Sophia!”

Natasja (ouder)

“De tips en uitleg die je gaf vond ik heel boeiend en ik heb mee getypt. Fijn om weer even van een afstandje als het ware naar je kinderen te kijken!”

Marije Magito, Manager Pedagogiek & Kwaliteit & Innovatie bij SKBNM Stichting Kinderopvang

“Sophia heeft bij ons een webinar over emoties verzorgd en wat deed ze dat super! Ze beheerst dit onderwerp heel goed en vertelt haar verhaal in een webinar heel natuurlijk en energiek. Ze neemt de tijd om vragen te beantwoorden en voelt feilloos aan wat de kern van de vraag is. Ze denkt ook goed mee in de voorbereiding en de nazorg. De ouders gaven deze avond een 8. En wij Sophia ook!”

Renske van Atten, Marketing & Communicatie bij SKBNM Stichting Kinderopvang

“Bedankt (..) voor deze TOP avond! Sophia, je hebt het heel interessant, vlot en interactief gedaan, petje af! Een waardevolle avond!”

Karin (ouder)

“Sophia is superleuk om naar te luisteren!”

Hi, ik ben opvoedcoach Sophia!

Sophia, opvoedcoach, gediplomeerd ouder- en kindercoach van Kleine Grote Mensen

Als gediplomeerd ouder- en kindercoach geloof ik er heilig in dat het opvoeden van jouw kind altijd samengaat met het opvoeden van jezelf. Daarom help ik jou als opvoedcoach met mijn masterclasses, e-books en via Instagram om te reflecteren terwijl je in de belevingswereld van jouw kind duikt.

Aan de hand van herkenbare situaties én met mijn inzichten uit de kinderpsychologie- en wetenschap geef ik antwoord op al jouw dagelijkse opvoedvragen. Zoals positief opvoeden. Wel of niet straffen en belonen? Hoe help je je kind omgaan met emoties? Hoe kan je liefdevol grenzen stellen? Hoe ga ik om met de peuterpubertijd? Kan je wel wat hulp bij opvoeden gebruiken? Ik geef je praktische tips en tricks, die je vandaag nog kunt kunnen toepassen! Alles zodat jij weer de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.

Instagram

artikelen over opvoeden